Ons 

Aanbod

‘t Zand 16a, 4254 XP Sleeuwijk

06 – 577 540 77

Schrijf je hier in voor een gratis proefles

CrossFit Groepslessen 

100% fitteR worden

Onze CrossFit groepstrainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte of krachtonderdeel om de CrossFit bewegingen te leren en sterker te worden als individu.

De les eindigt met een intensieve training WOD (Workout of the Day) variërend van 5 tot 30 minuten. De resultaten van alle deelnemers van deze WOD worden op ons blackboard bijgehouden om een sport- / competitie-element aan de training toe te voegen.

Personal training

Train je liever alleen, wil je extra aandacht tijdens de training of heb je een specifieke hulpvraag of blessure? Dan is Personal Training wellicht wat voor jou. Het verschil met de groepstrainingen is dat we nog meer kunnen aanpassen aan jouw doelstelling en behoeftes. Vraag hier vrijblijvend een proefsessie aan.

Open Gym

Naast onze lessen is er Open Gym. Dit zijn uren waarin je zelfstandig een training of WOD kan doen, nieuwe technieken kan oefenen of kunt werken aan jouw mobiliteit en/of zwakke schakels. Let wel op dat er tijdens deze momenten geen directe begeleiding van een coach zal zijn.

Drop in

Ben je toevallig in de buurt, heb je al ervaring met CrossFit én wil je langskomen voor een WOD? Je bent van harte welkom! Voor €12,50 kun je deelnemen aan een les. Je kunt je inschrijven via deze link .

FUNDAMENTALS

De Fundamentals zijn ‘low intensity’ lessen voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met CrossFit. Hier leer je de 9 fundamentals (Air Squat, Shoulder Press, Deadlift, Front Squat, Push Press, Sumo Deadlift High Pull, Overhead Squat, Push Jerk en de Medicine ball Clean) die nodig zijn om veilig en verantwoord te kunnen trainen. De bewegingen zijn uniek en vergen wat tijd en energie voordat je deze beheerst. In de lessen leer je meer over CrossFit en waarom wij denken dat dit een goede manier is om fit te worden.

MATERIALEN

In onze gym werken we met materialen van het merk Rogue. Dit zijn CrossFit materialen van de hoogste kwaliteit, waarmee jij de beste resultaten kunt behalen.

Wij hebben verschillende barbells, schijven voor verschillende doelen die in gewicht variëren vanaf 0,5kg tot zo zwaar je maar tillen kunt en bijvoorbeeld kettle bells, medicine balls en dumbells. Ook ons rig met plaats voor maar liefst 16 man, de echobikes, de loopbanden, de GHD’s en onze joke zijn van het merk Rogue. De meeste andere apparaten die we gebruiken zijn van het merk Concept 2, denk hierbij aan de roeiers, de ski’ers, en de bike’ergs. Verder hebben we ook nog een supergave sprinttrack waarop jij de  zwaarste gewichten heen en weer kunt sleeën.

Welkom om alles een keer uit te komen proberen!