Over ons

‘t Zand 16a, 4254 XP Sleeuwijk

06 – 577 540 77

Schrijf je hier in voor een gratis proefles

Het Team

100% fitter worden

Bram Smits

Coach 

Mijn naam is Bram Smits en heb altijd al veel gesport in mijn leven. Eerst als keeper, later in de fitness en de laatste 10 jaar als CrossFitter. Mijn passie voor CrossFit is ontstaan door het zien van The Crossfit Games (soort wk in Amerika). Ik was het statische van fitnessen een beetje zat. Kwam er maar niet verder mee en zag dat CrossFit zoveel allrounder, functioneler is en dat er veel meer uitdagingen in zit. Na mijn eerste les was ik direct verkocht en tot op de dag van vandaag train ik ongeveer 5x per week bij Arise Atletes.
Als coach vind ik het belangrijk dat we iedereen op zijn of haar niveau kunnen begeleiden. Voor degene die de eerste stappen zet in de CrossFit wereld of iemand die al jaren traint. Crossfit is zo gevarieerd en allround dat er altijd wel doelen te stellen zijn. En als coach vind ik het prachtig om iemand met zijn of haar doel verder te helpen en te begeleiden naar meerdere succeservaringen!

 

Arjan Meijer

Coach en eigenaar van Arise Athletes.

De eerste stappen die ik maakte op sportief gebied waren op het voetbalveld toen ik 8 jaar was. Dit trok me toch niet helemaal en al gauw maakte ik op mijn 12e de overstap naar karate. Tot mijn 18e heb ik verschillende vechtsporten beoefend; karate, kickboksen, MMA en Krav Maga. Hiernaast deed ik ook nog aan fitness. Ik deed alles om fit te worden, maar miste iets in mijn trainingen.

Bij CrossFit Asperen deed ik mijn eerste CrossFit ervaringen op en vond CrossFit meteen supertof. Nu heel wat jaren en honderden WOD’s later, heb ik mijn eigen CrossFit box geopend en sta ik te popelen om jou net zo enthousiast over CrossFit te maken en je te helpen je doelen te bereiken. Eén van onze slogans is: We Are Art en hier sta ik voor. Je bent een kunstwerk in aanmaak en ik wil je graag helpen om de mooiste versie van jezelf te worden.

Ronald Hakkert

 

Openingstijden

Je bent in onze gym 7 dagen in de week welkom.

Van maandag tot en met vrijdag zijn we tussen 06.00 uur en 21.00 uur geopend voor jou.

Op zaterdag en zondag zijn we tussen 09.00 uur en 12.00 uur geopend.

Tarieven

Naast onze lessen is er Open Gym. Dit zijn uren waarin je zelfstandig een training of WOD kan doen, nieuwe technieken kan oefenen of kunt werken aan jouw mobiliteit en/of zwakke schakels. Let wel op dat er tijdens deze momenten geen directe begeleiding van een coach zal zijn.

Membership

8Naast onze membership hebben we ook andere sportive diensten waarop je kunt inschrijven

zie hieronder de prijsopgave

 

Open Gym Onbeperkt1 maand€ 54,50
6 maanden
12 maand

 

Open Gym (9 Lessen1 maand€ 38,50
6 maanden
12 maand

 

PT (Personal training)1 les€ 29,50
6 lessen€ 168,00
12 lessen€ 318,00
40 lessen€ 1000,00

 

Duo PT (Personal training)1 les€ 19,75
6 lessen€ 114,00
12 lessen€ 219,00

 

Rittenkaart12x Open Gym€ 89,50

 

Gymregels

Ben je toevallig in de buurt, heb je al ervaring met CrossFit én wil je langskomen voor een WOD? Je bent van harte welkom! Voor €12,50 kun je deelnemen aan een les. Je kunt je inschrijven via onderstaande link.

01 Leave your ego at the door

Er is altijd iemand sneller, sterker of beter. Gebruik dit om jezelf te motiveren om zelf ook sneller, sterker en beter te worden. De WOD is pas afgelopen als iedereen klaar is, dus support de ander die nog bezig is.

02 Sign and show up

Heb je je voor een training aangemeld en het blijkt dat je toch niet kunt, meld je dan uiterlijk 2 uur voor aanvang van de training af in WOD app, zodat een ander jouw plaats in kan nemen.

03 Be on time

Kom op tijd en zorg ervoor dat je op tijd klaar bent om te starten met de training. Kom eventueel eerder als je wat meer tijd wilt besteden aan mobiliteit.

04 Note your injuries

Leden zijn verplicht blessures en/of beperkingen vooraf te melden. Overleg hoe je trainingen aan kunt passen, om op deze manier toch optimaal te kunnen trainen.

05 Introduce yourself

Stel je voor aan nieuwe mensen en help waar nodig is.

06 If you don’t know, ask

Vraag het de trainer als er iets niet duidelijk is. 

07 Work hard every day

Vraag het de trainer als er iets niet duidelijk is. 

08 Technique, consistency and intensity

Techniek en veiligheid komen eerst! Als de techniek goed is, komen de gewichten en de snelheid. Luister naar de trainer als deze zegt dat je omlaag moet in gewicht en/of in snelheid.

09 Let the coaches be coach

Wees respectvol naar de coaches. We hebben goede opgeleide en ervaren trainers die weten waar ze het over hebben. Aanmoedigen is top, maar laat de adviezen en aanwijzingen over aan de trainers. 

10 Don’t drop weights

Behandel alle apparatuur en materialen met respect. Houd de controle over je gewichten. Maak er geen gewoonte van om met de gewichten te gooien, als je ze kunt controleren.

11 Count your reps honestly

No one cares what your score is, but they do care if you cheat. Je traint voor jezelf en niet voor een ander.

12 Never quit a workout

Stop nooit een workout, omdat je niet meer kunt. Blijf altijd doorgaan. Als CrossFit makkelijk was, deed iedereen het.

13 Clean up your DNA

Houdt de zaal netjes. Leg alle spullen terug op de plek waar je het gepakt hebt en veeg je bloed, zweet en tranen van het materiaal. 

14 Eat well and live healthy

Train regelmatig en eet gezond. Naast training heeft goede voeding effect op je resultaten. Hou het simpel en eet vlees, vis, groente, noten/zaden en pitten, fruit een beetje zetmeel en geen suiker.

15 Log your scores

Log je scores en hou jouw ontwikkelingen bij. Op deze manier weet je of je vooruit gaat en kunnen wij jou beter coachen.

16 Have Fun!

Terwijl wij onze trainingen heel serieus nemen, is het belangrijk met veel plezier te trainen 

Sportbit

SportBit Manager

In onze gym werken wij met de app SportBit Manager. Deze app is zo’n beetje de volledige administratie van onze box. Hier kun je je abonnement of rittenkaart aanschaffen, je inschrijven voor de lessen, de agenda en de WOD bekijken of iets kopen in de shop. Je kunt hier ook je resultaten bijhouden om zo een goed overzicht te houden van je persoonlijke vorderingen. Het is ook mogelijk om in de app contact op te nemen met de coaches.

1: Installeer Sportbit op je telefoon via Google Play (Android) of Appstore (iPhone).

2: Maak een eigen account aan

3: Meld je aan en zoek naar Arise Athletes.

4: In onze shop kun je een abonnement of rittenkaart aanschaffen.

  1. Meld je aan voor de les in de agenda.

Als je ervoor kiest om member te willen worden van onze community, lopen we deze stappen graag met je door en helpen we je kennismaken met alle functionaliteiten van onze app.

Voedingsadvies

Voeding is het medicijn voor je gezondheid. Wij zien het als een springplank naar je doelen. Ga met onze voedingscoach aan de slag en boek resultaat.

Afvallen is onze specialiteit. Wij hebben al met groot succes klanten mogen begeleiden naar hun streefgewicht. Arise Athletes is aangesloten bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten Nederland. Hierdoor worden de consulten van Arise Athletes in veel gevallen helemaal of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekering. Wij zijn er om jou te helpen naar een blijvend, gezonder gewicht volgens de Richtlijnen Goede Voeding, de Voedingsnormen en de Beweegrichtlijnen. Deze zijn opgesteld om zoveel mogelijk je gezondheid te bevorderen en ziektelast te voorkomen. Je werkt met gewone, gezonde voeding naar je doelen, samen met onze consulent.

Naast gewichtsconsulent, is onze voedingsdeskundige ook een gediplomeerde Sport & Voedingscoach. Iedereen weet het: sporten is goed voor het lichaam. Wat veel mensen niet weten, is hoe ze voeding met sport moeten combineren om een optimaal resultaat te kunnen behalen. We geven je deskundig voedingsadvies zodat door de juiste voeding je sportprestaties aanzienlijk verbeteren. Wij zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van voeding in combinatie met sport.

We zijn er klaar voor om je te adviseren en te ondersteunen bij het behalen van je doelen.

Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek via info@ariseathletes.nl

Bar

De bar is bij ons dé plek om na je work-out nog even na te kletsen of een drankje te doen. Wij verkopen ontzettend lekkere koffie van het merk He Brews Coffee en hebben een divers aanbod van allerlei herstel- of- energiedrankjes.

Na een fysieke inspanning is het belangrijk om je koolhydraten en eiwitten aan te vullen. Dit kan eenvoudig met een eiwitshake, proteïnereep of bijvoorbeeld een blikje Fit-Aid.

Bij ons aan de bar verkopen we allerlei proteïneproducten om je eiwitten aan te kunnen vullen. Je kunt een shake kopen om ter plaatse op te drinken, maar ook verschillende soorten proteïnepoeders in bulk om thuis je eigen shake te kunnen maken.

We verkopen aan de bar ook Arise Athletes t-shirts, hoodies, sportbroeken en sporttassen.

Check de shop in onze SportBitApp voor ons aanbod.

Sportmassage

In onze gym werken we met materialen van het merk Rogue. Dit zijn CrossFit materialen van de hoogste kwaliteit, waarmee jij de beste resultaten kunt behalen.

Wij hebben verschillende barbells, schijven voor verschillende doelen die in gewicht variëren vanaf 0,5kg tot zo zwaar je maar tillen kunt en bijvoorbeeld kettle bells, medicine balls en dumbells. Ook ons rig met plaats voor maar liefst 16 man, de echobikes, de loopbanden, de GHD’s en onze joke zijn van het merk Rogue. De meeste andere apparaten die we gebruiken zijn van het merk Concept 2, denk hierbij aan de roeiers, de ski’ers, en de bike’ergs. Verder hebben we ook nog een supergave sprinttrack waarop jij de  zwaarste gewichten heen en weer kunt sleeën.

Welkom om alles een keer uit te komen proberen!

FullBodyScan

Voordat je bij ons van start gaat met sporten, is het mogelijk om een zogeheten 0-meting te laten maken. Met onze professionele lichaamsanalyse weegschaal van het merk Tanita MC-780MA P, zijn er allerlei verschillende lichaamsonderdelen te analyseren om een zo volledig mogelijk beeld van je lichaamstoestand te krijgen.

We sommen ze hier voor je op:

o   Gewicht

o   Body Mass Index (BMI)

o   Lichaamsvet (Kg)

o   Lichaamsvet (%)

o   Visceraal vet indicator

o   Lichaamsvetmassa

o   Vetvrije massa

o   Spiermassa

o   Proteïne (Kg)

o   Totaal lichaamswater (kg)

o   Totaal lichaamswater (%)

o   Extracellulair water (Kg)

o   Intracellulair water (Kg)

o   ECW/TBW Ratio

o   Basaal metabolisme (kcal)

o   Indicator basisstofwisseling

o   Botmineraalmassa indicatie

o   Metabolische leeftijd

o   Beoordeling lichaamstype

o   Fase hoek

o   Sarcopenie index

o   Segmentaal lichaamsvet (%)

o   Segmentaal lichaamsvet (Kg)

o   Segmentale vetverdelingsbeoordeling        

o   Segmentale spiermassa (Kg) 

o   Segmentale spiermassabeoordeling

o   Segmentale spiermassabalans

o   Segmentale beenspierscore 

o   Segmentale reactantie/weerstand  

o   Segmentale fasehoek

Aan de hand van deze resultaten kunnen we zien hoe je er nu voor staat en bepalen we wat het plan van aanpak gaat worden. Waar liggen eventuele probleemzones, en wat moet er gedaan worden om dit te verbeteren. Op gezette tijden herhalen we deze metingen om te zien hoe de vorderingen verlopen. Het trainings- en/of voedingsplan wordt afhankelijk van de behaalde resultaten aangepast. Zo monitoren we precies of je op koers ligt en of jouw inzet al dan niet afdoende is.

Check de shop in onze app voor de mogelijkheden.