Wellness

‘t Zand 16a, 4254 XP Sleeuwijk

06 – 577 540 77

Schrijf je hier in voor een gratis proefles

Wellness 

“De belangrijkste reden waarom de meeste atleten van de sauna houden, is dat het de hersteltijd verbetert”

 

Inspannen en ontspannen: een gouden combinatie. Bij Arise Athletes kun je volop genieten van onze wellnessfaciliteiten. Ben jij een fanatieke sporter die regelmatig traint en altijd het uiterste uit zichzelf wil halen? Dan ben je vast bekend met dat vervelende gevoel na een intensieve workout: spierpijn. Maar geen zorgen, we’ve got your back! In onze wellness hebben wij een infraroodsauna, een traditionele Finse sauna, een regendouche, en een IJsbad. Alle middelen om voorgoed Bye, Bye te zeggen tegen spierpijn en om je sportprestaties een enorme boost te geven.

 

Je bent ook van harte welkom om enkel van onze wellness te genieten, zonder dat je die dag sport. Niets moet, alles mag. Alles wat jij nodig hebt, ligt hier voor je klaar. Wees welkom!

  • Als Diamond Member kun je onbeperkt gebruik maken van onze lessen, attributen en wellnessfaciliteiten
  • Gemengde sauna
  • Badkledij is verplicht in de wellness.
  • Onze wellness is steeds open tijdens de bemande uren:
    maandag – vrijdag: van 09u00 tot 21u00
    zaterdag – zondag: van 09u00 tot 13u00

 

Neem een kijkje in de shop van onze app en ontdek de mogelijkheden. 

Contact

“Het is onze missie om een veilige omgeving te creëren voor iedereen die fitter, sterker en gezonder wilt worden. Een omgeving met een community die elkaar support en niet veroordeelt. Een omgeving waar ieders fitness journey wordt gerespecteerd en ego’s niet worden toegejuicht. Een omgeving waarin plezier samengaat met het bereiken van je doelen. Dit streven wij na door 7 dagen per week de meest effectieve trainingsmethodes aan te bieden onder begeleiding van deskundige coaches.”